Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Στο Θέατρο Αλκμήνη

Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Η αγάπη των Χριστουγέννων μεγαλώνει όταν την μοιράζεσαι!

Το θέατρο Αλκμήνη με μεγάλη μας χαρά αγκαλιάζει τoυς μικρούς μας καλλιτέχνες και διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Bazaar, το Σαββατοκύριακο 10-11 & 17-18 Δεκεμβρίου στο θέατρο Αλκμήνη (Αλκμήνης 8, Κάτω Πετράλωνα).
Στο χώρο του θεάτρου μπορείτε να βρείτε: γούρια, πήλινους κουμπαράδες, κοσμήματα, Χριστουγεννιάτικα στολίδια τα οποία δημιουργήθηκαν με τη μέθοδο του ντεκουπάζ, γλυκά, εσάρπες, τσάντες, βιβλία και πολλά πολλά δώρα. Θα ενημερωθείτε και θα συνδράμετε στο έργο μας, που έχει στόχο να βοηθήσει υλικά, ψυχικά, με διακριτικότητα και σεβασμό τα παιδιά ευπαθών ομάδων και τις οικογένειες τους.

Τα έσοδα του Χριστουγεννιάτικου bazaar θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη των δημιουργικών δράσεων του PEDIASIS.

Την περίοδο των εορτών για τους μικρούς μας φίλους, συνεχίζεται για 2η χρονιά η μοναδική παιδική παράσταση της Γαλάτειας Γρηγοριάδου - Σουρέλη "ΣΚΥΛΟΣ ΜΕ ΣΠΙΤΙ". Το συμβολικό παραμύθι των εκδόσεων Πατάκη, επίκαιρο όσο ποτέ, παρουσιάστηκε με επιτυχία σε πανελλήνια πρώτη στο θέατρο Σταθμός, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, τη θεατρική περίοδο 2015-2016 και συνεχίζει στο θέατρο Αλκμήνη για την περίοδο 2016-2017.

 Μπορεί μια γάτα να γίνει φίλη με έναν σκύλο;
Πόσα μπορείς να καταφέρεις με μια δυνατή φιλία;
Είναι η αγάπη αρκετή για να αλλάξει τον κόσμο;

Ένας σκύλος γίνεται φίλος με μια γάτα «πρόσφυγα»… και η περιπέτεια ξεκινά!
Ο σκύλος; Τεμπέλης και κοντεύει να «πάει σαν το σκυλί στ’ αμπέλι».
Η γάτα; Πανέξυπνη και συμπονετική, προσπαθεί να σώσει τον «προαιώνιο εχθρό» της από την αυτοκαταστροφή του. Ζώντας σε μια υποβαθμισμένη περιοχή και με τη βοήθεια και των άλλων ζώων θα καταφέρουν να κάνουν θαύματα και να αλλάξουν, όχι μόνο τον τόπο τους, αλλά και τον κόσμο όλο!
Γιατί, είτε σκύλοι, είτε γάτες, είτε άνθρωποι… όλοι μαζί μπορούμε!

Μια παράσταση που μας γεμίζει ελπίδα για ένα πιο φωτεινό αύριο, μυώντας με χιούμορ γονείς και παιδιά στην έννοια της αγάπης, της φιλίας, της συν-δημιουργίας και της ενότητας του κόσμου που δεν χωράει φυλετικές και άλλες διακρίσεις.

Προσβασιμότητα στο Θέατρο Αλκμήνη: Μετρό Κεραμεικός, Tηλ. 210 3428650

Υποστηρικτές του Χριστουγεννιάτικου Bazaar:
ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ, A PRIORI, COLORISTAS, LIKE THINGS, ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ, ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΒΑΚΙΡΤΖΗ, UPUPA EPOPS.

Merry Christmas Little Artists!

Xoxo