Το χωριό των ευχών

Στη πλατεία Ταχυδρομείου

Το χωριό των ευχών

Αυτά τα Χριστούγεννα η αγκαλιά του Pediasis μεγαλώνει ακόμα πιο πολύ και σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας, διοργανώνει το δικό μας "Χωριό των ευχών".

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί εως και τις 2 το μεσημέρι, προσκαλούμε όλους τους μικρούς μας φίλους στη πλατεία Ταχυδρομείου.

Εκεί θα μας περιμένει ο  Άγιος Βασίλης με πολλά πολλά δώρα και οι εθελοντές μας θα φτιάξουν παρέα με τους μικρούς καλλιτέχνες, τις πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες κάρτες γεμάτες με όνειρα και ευχές. Τα ξωτικά από την ομάδα της Δήμητρας Μπαράτση θα στροβιλίζονται γύρω μας, ενώ η ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας θα μας τραγουδά τις πιο γλυκές μελωδίες των ημερών.

Στο περίπτερο "Χαμόγελο του Παιδιού" θα υπάρχει έκθεση με ζωγραφιές των παιδιών των ιδιωτικών δημοτικών σχολείων Λάρισας, αφιερωμένες στον οργανισμό και στο έργο που παράγει για τα δικαιώματα των παιδιών.

Στην εκδηλώση θα είναι μαζί μας η ομάδα του "Save Moras" μεταδίδοντας το μήνυμα του δότη του μυελού των οστών και πως ο καθένας μπορεί να γίνει η αιτία για να σωθεί μια ζωή!

Σε όλα τα παιδιά θα μοιραστούν λαχταριστά μπισκότα και ζουμερές λιχουδιές!

Το "Χωριό των ευχών" θα στολίσει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, με υγεία, χαρά, και πολλές δημιουργικές αγκαλιές!

Καλές γιορτές!