Οι μικροί μας φίλοι

Οι μικροί μας φίλοι

Κάθε παιδί είναι ένας μικρός καλλιτέχνης, κάθε παιδί είναι ένας μικρός ήρωας. Φτάνει να γυρίσουμε το χρόνο πίσω στη στιγμή που γεννηθήκαμε, για να ξανασυναντήσουμε το μικρό καλλιτέχνη που βρίσκεται μέσα μας. Όλα τα πρωτόγνωρα καλλιτεχνικά συναισθήματα των παιδιών, περιέχονται εσωτερικά σε όλα τους τα κύτταρα. Ακριβώς για το λόγο αυτό, η δημιουργική τους συμπεριφορά, πολύ συχνά εκπλήσσει τους μεγαλύτερους.

Τα παιδιά αποτελούν κομμάτι ενός σπόγγου ερεθισμάτων, για αυτό και όλες τους οι εμπειρίες αποκτούν συνήθως μεγαλύτερες διαστάσεις από τις πραγματικές. Η επαφή τους με την καλλιτεχνική τους πλευρά, πολλές φορές τους βοηθά να εξωτερικεύσουν μπλοκαρισμένα συναισθήματα και να αναδείξουν όλα τους τα ταλέντα δημιουργώντας ένα περιβάλλον υγιές και γεμάτο χαμόγελα.

Η αυτοέκφραση αποτελεί τον κύριο στόχο της ομάδας, σε όλες μας τις δημιουργικές δράσεις και αναπτύσσεται ιδιαίτερα για τις ανάγκες των παιδιών, που ανήκουν σε ευπαθή κοινωνικά σύνολα. Βοηθώντας τους μικρούς μας καλλιτέχνες να παραμένουν δημιουργικοί και μεγαλώνοντας, ερχόμαστε σε επαφή με τις υπέροχες δημιουργίες τους καθημερινά. Για εμάς, οι μικροί μας φίλοι αποτελούν τον πιο σημαντικό λόγο για την εξέλιξη της πορείας μας και της υλοποίησης όλων μας των ονείρων. 

Η ομάδα του Pediasis