Μια γειτονιά γεμάτη χαμόγελα

Στη καρδιά της Κυψέλης

19.Nov

Μια γειτονιά γεμάτη χαμόγελα

Ξεκίνησε η συνεργασία μας με το Κέντρο Στήριξης Παιδιού Και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS στη Κυψέλη. Κάθε Τρίτη απόγευμα, δύο ομάδες παιδιών συμμετέχουν σε χαρούμενες και δημιουργικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Μία ομάδα παιδιών 9-12 ετών συμμετέχει στην ομάδα θεατρικού παιχνιδιού που υλοποιεί η ηθοποιός Χριστίνα Νέλια και μία ομάδα παιδιών 6-8 ετών ανακαλύπτει τα μυστικά της ζωγραφικής και της γλυπτικής με τον αρχιτέκτονα - σκηνογράφο Ντέιβιντ Νεγρίν.

Οι μικροί μας καλλιτέχνες, η Αγγελική, ο Ντανίλο, ο Βαλεντίνο, ο Κωνσταντίνος, ο Νίκος, ο Άγγελος, η Φωτεινή, ο Λεό, ο Μάριος, η Άντζελα, ο Παναγιώτης, ο Δημήτρης, ο Χρήστος και η Τζιοβάννα δημιουργούν τις πιο όμορφες ζωγραφιές και φωτίζουν το θεατρικό μας παιχνίδι με όλο τους το ταλέντο.

Στόχος της δράσης μας είναι η δημιουργία της τέχνης μέσα από τα μάτια των παιδιών και η συμμετοχή μας να παραμένουν καλλιτέχνες και μεγαλώνοντας. Τα έργα τους συγκεντρώνονται στο δημιουργικό μας εργαστήρι με προορισμό την έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του Φλεβάρη.

Μοιραζόμαστε την τέχνη, μοιραζόμαστε τη ζωή!!