Στη γιορτή της Π.Ε.Α.Ν.Δ

Με χορό και παιχνίδι

03.Feb

Στη γιορτή της Π.Ε.Α.Ν.Δ

Το Σάββατο στις 31 Ιανουαρίου, στην ετήσια γιορτή της Π.Ε.Α.Ν.Δ. παρέα με δεκάδες μικρούς καλλιτέχνες, δημιουργήσαμε το "Κολάζ των ευχών" για το 2015. Σχηματίσαμε τα αποτυπώματα των χεριών μας για να αγκαλιάσουμε όλες μας τις ευχές και φτιάξαμε πολύχρωμες εικόνες πάνω στο χαρτί, μέσα από τη φαντασία των παιδιών.

Στον φιλόξενο χώρο του κτήματος Jockey's στη Βαρυμπόμπη, δώσαμε την ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν την τέχνη του face painting και παίζοντας τις "Χρωματιστές Καρτέλες" αναπτύξαμε τη δημιουργικότητα και την ομαδικότητα των παιδιών μέσα από το χορό και τη μουσική, δίνοντας στους νικητές το δώρο τους για τη νέα χρονιά.

Στη διάρκεια της γιορτής ξεχωρίσαμε το έμφυτο ταλέντο όλων των μικρών καλλιτεχνών και ο σκοπός μας υλοποιώντας τις δημιουργικές μας δράσεις, είναι να μπορούν να παραμένουν καλλιτέχνες και μεγαλώνοντας.

Η Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη ιδρύθηκε το 1983 και αριθμεί περίπου 4.000 μέλη - γονείς και παιδιά με νεανικό διαβήτη. Η άγνοια δεν είναι η ΛΥΣΗ στην αντιμετώπιση του διαβήτη. Ενημερωθείτε και οργανωθείτε για να ζείτε καλύτερα με το διαβήτη. Αξίζει!

Μοιραζόμαστε τη τέχνη, μοιραζόμαστε τη ζωή!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης :

31/01/2015